Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený čaj z čerstvého ovoce

Z přebytků letního ovoce můžeme připravit výborný pečený čaj. Ten nás během chladného počasí zahřeje a potěší příjemnou ovocnou chutí. Díky skořici, hřebíčku a rumu navíc čaj krásně voní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

26. 7. 2024 08:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 949 kJ / 5 963 kcal
Bílkoviny18,15 g
Tuky5,50 g
Vláknina75,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 346,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rybíz, ovoce, cukr krystal, koření hřebíček, rum, skořice mletá

TopRecepty.cz

Pečený čaj z čerstvého ovoce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6W85