Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní stehenní řízek s játry

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Horní stehna vykostíme, upravíme na řízky, posypeme kořením, obalíme v hladké mouce. To samé uděláme s játry a smažíme. Podávala jsem s kočičákem.

Zveřejněno 1. 9. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní stehenní řízek s játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vo1n

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní stehenní řízek s játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vo1n

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Jiřinko:-) to musí tak pěkně vonět:-*.Dělám podobně,jen játra opeču a dávám do kuřecí kapsy a taky je to dobré:-p.Posílám ti boďku;-)

:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
stehenní kuřecí řízek přírodní, stehenní kuřecí řízky přírodní, prirodní kureci stehenni rizek, kuřeci stehenni řizky přírodní, recept na přírodní kuřecí stehenní řízky, stehenní řízky recept, přírodní kuřecí stehenní řízky, játrové řízky, kuřecí horní stehenní řízky, přírodní stehenní řízky, stehenní řízky, andělské řízky, kuřecí stehenní řízek přírodní, kuřecí horní stehna přírodní, kureci horni rizky, hotní stehenni řízek, přírodní kuřecí stehení řízky, koreni cinsky drak, kuřecí přírodní horní stehna, krůtí rizky na přírodní zpusob

Suroviny:
stehno kuřecí, játra kuřecí, koření, mouka hladká

Přidat fotografie receptu