Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá buchta ze špaldové a arašídové mouky s jahodami

Arašídy jistě znáte. Víte však, že z nich lze připravit i mouku? Je lehce stravitelná a plná bílkovin, které dodá například tomuto chutnému moučníku. Spolu se špaldovou moukou se stane variantou na zdravější mlsání.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 7. 2024 16:06

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie18 544 kJ / 4 432 kcal
Bílkoviny98,61 g
Tuky173,37 g
Vláknina64,75 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 439 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy587,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka špaldová hrubá, mouka arašídová, cukr kokosový, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, jahody, čokoláda hořká

TopRecepty.cz

Rychlá buchta ze špaldové a arašídové mouky s jahodami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VON7X