Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba po milánsku

Ryba po milánsku je jednoduchý a chutný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní, který spojuje kousky ryby s rajčaty a vínem. Pokud hledáte rychlý oběd na letní den, je tato ryba přesně tím, co můžete pro celou rodinu připravit.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alena-s

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 603 kJ /
383 kcal
Bílkoviny56,69 g
Tuky1,98 g
Vláknina10,10 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy14,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filety opláchneme, osušíme, nakrájíme na kostky a pokapeme citronem. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata opláchneme a překrájíme na drobné kousky. Krok 2: V pánvi rozehřejeme trochu oleje, na kterém zpěníme cibuli. Přidáme rybí maso, osolíme, opepříme a opečeme. Krok 3: Nakonec vmícháme rajčata, majoránku, podlijeme vínem a krátce podusíme. Podáváme např. s opečeným bramborem, ozdobené nasekanou petrželkou a snítkou majoránky.

TIP: Křupavé brambory

Zveřejněno 27. 7. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba po milánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W68Qx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba po milánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W68Qx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Nevím zda po milánsku, ale vypadá to parád:yes::yes:ně a určitě je to moc dobré :-K

Rychly obed mozna, ale po milansku urcite ne . . . .

Suroviny:
filet z ryb, cibule, rajče cherry, víno bílé, citron, sůl, pepř mletý, majoránka, olej

Přidat fotografie receptu