Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na zázvoru s kapustou a hruškou

Jsou suroviny, které byste netipovali, že se k sobě hodí. Ovšem, někdy mohou přikvapit. Příkladem je tento recept na hovězí plec prošpikovanou slaninou, okořeněnou zázvorem a s přílohou v podobě dušené kapusty s kousky hrušky.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 120 min

135 min (15 min příprava + 120 min tepelná úprava)

28. 7. 2024 16:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 351 kJ / 2 235 kcal
Bílkoviny179,77 g
Tuky133,02 g
Vláknina19,55 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 2,07 g
Sůl4,75 g
Sacharidy69,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

29. 7. 2024 22:39

Zajímavá kombinace :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, slanina, zázvor sušený, ghee, sůl, kapusta, hruška, máslo, cukr třtinový, ocet vinný, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí na zázvoru s kapustou a hruškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6809R