Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Tato křidélka z fritézy představují zdravější alternativu klasických smažených křidélek. Díky kombinaci vybraného koření v marinádě získají křidélka bohatou chuť, zatímco horkovzdušná fritéza zajistí jejich dokonalou křupavost s minimálním množstvím oleje.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 081 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,88 g |
Tuky | 139,65 g |
Vláknina | 1,11 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 4,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zYE
Moje poznámka
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zYE
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 40 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 9 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 12 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Suroviny:
křídla kuřecí,
majonéza,
omáčka chilli sladká,
hořčice,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová,
česnek sušený,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (3)