Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí rizoto s houbami z remosky

Kuřecí rizoto s houbami z remosky je jednoduché a syté jídlo, které spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s aromatickými houbami a krémovou rýží. Příprava v remosce zaručuje dokonale propečené rizoto s bohatou chutí, kde se všechny ingredience nádherně propojí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 597 kJ /
2 055 kcal
Bílkoviny185,86 g
Tuky63,18 g
Vláknina171,65 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 1,25 g
Sůl2,98 g
Sacharidy101,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi opečeme nakrájenou slaninu a cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme papriku a orestujeme. Krok 2: Vše přendáme do mísy remosky, přidáme scezené houby, hrášek, nakrájená rajčátka, propláchnutou rýži a zalijeme vývarem nebo vodou. Krok 3: Promícháme a pečeme v remosce asi 35 minut, dokud se tekutina nevsákne.

TIP: Houbové rizoto - oblíbené recepty

Zveřejněno 8. 8. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rizoto s houbami z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpkRM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rizoto s houbami z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpkRM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Marie Svarcova: Moc děkuji :-K

:-)<3:yes::yes: Moc dobře jsi navařila. Líbí se mi i krásné foto.:-K

Hella: Moc děkuji :-K

Krásná fotka, jako bych se dívala do vlastního talíře... ;-)

Suroviny:
prsa kuřecí, cibule, slanina, sůl, pepř mletý, rajče, paprika sušená sladká, houby sušené, rýže hnědá, vývar masový

Přidat fotografie receptu