Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza neapolská

Připravte pizzu z těsta s dlouhou, časově náročnou přípravou, ale s nesrovnatelně lepšími chuťovými vlastnostmi. Podle našeho receptu můžete připravit opravdu velké množství vynikajícího základu pro nejběžnější italskou dobrotu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doby odležení a kynutí těsta

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doby odležení a kynutí těsta)

8. 8. 2024 21:56

Suroviny pro 100 porcí

100 porcí

Nutriční hodnoty

Energie227 359 kJ / 54 340 kcal
Bílkoviny1 731,00 g
Tuky300,40 g
Vláknina453,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 174,21 g
Sůl435,00 g
Sacharidy10 951,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Biga a více o ní: www.toprecepty.cz/recept/53465-biga/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka, voda, kvasnice, voda, kvasnice, mouka, voda, sůl

TopRecepty.cz

Pizza neapolská

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5z8R