Pizza neapolská
Připravte pizzu z těsta s dlouhou, časově náročnou přípravou, ale s nesrovnatelně lepšími chuťovými vlastnostmi. Podle našeho receptu můžete připravit opravdu velké množství vynikajícího základu pro nejběžnější italskou dobrotu.
Suroviny pro 100 porcí
100 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 227 359 kJ / 54 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 731,00 g |
Tuky | 300,40 g |
Vláknina | 453,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 174,21 g |
Sůl | 435,00 g |
Sacharidy | 10 951,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 16 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 19 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 20 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Čokoládová poleva na moučníky
marky79 uvařila před 2 hodinami
Červená řepa "Fajnovka"
bohdana uvařil před 6 hodinami
Šunkofleky
bohdana uvařila před 7 hodinami
Vydatná fazolová polévka s koprem
Kerysha uvařil před 7 hodinami
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 8 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Myslivost uvařil před 8 hodinami
Hranolky z máslové dýně
Lenka1980 uvařila před 9 hodinami
Lehký cottage salát
Eva07 uvařila před 9 hodinami
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Saratice uvařil před 9 hodinami
Španělský ptáček
jana.preislerova@seznam.cz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Český král Karel IV. pořádal velkolepé hostiny, ale nejvíc si stejně pochutnal na obyčejném chlebu s máslem
Další recepty
Suroviny: mouka, voda, kvasnice, voda, kvasnice, mouka, voda, sůl
Pizza neapolská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5z8R
0 názorů