Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 527 kJ / 1 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,53 g |
Tuky | 128,07 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,94 g |
Sacharidy | 102,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve připravíme listové těsto. Nožem z něho tvoříme požadované tvary.
Krok 2: V misce smícháme bryndzu se zakysanou smetanou. Včas předehřejeme troubu na 200 °C.
Krok 3: Na nakrájené těsto dáme zakysanou smetanu s bryndzou a kysané zelí. Připravené kousky pokládáme na plech vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Dáme zapéct do předehřáté trouby na 20 minut. Na talíři ozdobíme lístky petrželky
Zveřejněno 9. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Listové těsto s bryndzou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl99
Moje poznámka
Listové těsto s bryndzou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl99
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 8 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 4 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 5 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 5 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 6 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 8 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 11 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
smetana zakysaná,
brynza,
zelí kysané,
petrželka
Komentáře