Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka v pomerančích

Medailonky z vepřové panenky, předem marinované v pomerančovém pepři a šťávě, jsou krásně křehké, šťavnaté a plné chuti. V kombinaci s jemnou omáčkou a různě upravenými bramborami se tento pokrm hodí i pro slavnostnější příležitosti.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby marinování masa

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

9. 8. 2024 23:52

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie144 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,72 g
Tuky0,12 g
Vláknina0,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 445 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy5,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 8. 2024 10:09

:-)<3:yes::yes: dělávám tak panenku nebo i kachní prsa - vždy úspěch:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, pepř pomerančový, omáčka sojová, šťáva pomerančová, víno bílé suché, sůl, tymián, máslo, olej

TopRecepty.cz

Vepřová panenka v pomerančích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWOvl