Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaná krůtí prsa na víně

Ne nadarmo se říká, že krůtí maso je superpotravina. Obsahuje totiž velké množství bílkovin a malé množství tuku. Na krůtích prsech na víně, prošpikovaných slaninou, si zajisté pochutnáte. Díky marinování bude maso krásně křehké a plné chuti.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování)

10. 8. 2024 10:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 075 kJ / 1 213 kcal
Bílkoviny66,35 g
Tuky89,69 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,42 g
Sacharidy11,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 8. 2024 19:11

hazel: :-) Moc děkuji za milý komentář z daleké ciziny a přeji ať vám všem chutná. :-K krásný víkend :-K

hazel hazel

10. 8. 2024 18:02

Marusko toto urcite zkusim, Tvoje krasna fotka si primo o to rika.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 8. 2024 17:28

lenka.janatkova: :-)Moc děkuji za komentář a přeji příjemný sobotrní večer :-K

Krásný a velice podrobně rozepsaný recept :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, slanina farmářská, olej arašídový, máslo, víno bílé, solamyl, víno bílé, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, tymián sušený

TopRecepty.cz

Špikovaná krůtí prsa na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VONlM