Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kubovy francouzské brambory

Oblíbeným obědem z jednoho pekáčku jsou bez debat francouzské brambory. Plátky syrových brambor proložené sýrem, restovanou směsí s anglickou slaninou a zalité smetanou, zapečené dozlatova, chutnají skvěle a zajisté potěší všechny vaše strávníky.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava)

12. 8. 2024 14:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie24 610 kJ / 5 882 kcal
Bílkoviny175,03 g
Tuky384,87 g
Vláknina61,10 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 8,15 g
Sůl20,03 g
Sacharidy404,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud vám zbydou plátky brambor, můžete z nich upéct domácí chipsy. vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem, pomažte olejem, lehce osolte a upečte v troubě dozlatova.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pěkný, jednoduchý recept, také tak dělávám :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, slanina anglická, cibule, česnek, kukuřice, hrášek, smetana, sýr ementál, sýr grana padano, mléko, vejce, ořech muškátový, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Kubovy francouzské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkl89