Chalupářský pekáček
V tomto dobrém pokrmu si vychutnáme šťavnaté maso, pestrou směs zeleniny a klobásku. Vše připravíme jednoduše v jednom pekáčku. Podáváme posypané čerstvými bylinkami s vařenými bramborami.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 811 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,39 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 14,44 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 41,90 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Šťavnatá jablíčka s krustou
Přidáno před 9 hodinami
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Právě bylo uvařeno:
Krůtí prso na hořčici s rýží
Kody74 uvařila před 5 hodinami
Mexické fazole s masem
Lukas.Vatral uvařila před 5 hodinami
Bílkové řezy
Moanka uvařil před 6 hodinami
Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou
Michak uvařil před 6 hodinami
Šlehané bifteky
AnnaP4 uvařila před 6 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
evik_svistik uvařila před 8 hodinami
Tmavé raženky
Tonja uvařila před 9 hodinami
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 10 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lilek nebo baklažán: Máme pro vás vydatnou dávku inspirace, jak tuto chutnou zeleninu zpracovat v kuchyni
Cheesecake - luxusní dezert pro příjemný chuťový a estetický zážitek. Jak udělat pečený i nepečený
Borůvkový kynutý koláč: Voní máslem a rumem, chutná fantasticky a připomene vám krásné letní dny
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, klobása, sůl, pepř mletý, koření grilovací, cuketa, paprika čerstvá červená, lilek, rajče, sýr eidam, petrželka, tymián
Chalupářský pekáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnY8
0 názorů