Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rakytníková šťáva

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

15. 8. 2024 09:09

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

10. 9. 2024 08:23

dalif: ale jsou tam, šťáva je neprůsvitná :-D Samozřejmě to scedit před mražením můžete, my šli nejpohodlnější cestou. A navíc pak při pití do sebe dostaneme celý rakytník - jako bychom ty kuličky jedli :-)

dalif

9. 9. 2024 07:03

To se fakt nemusí cedit, masírovat ? Ale to tam pak zůstanou slupky a semínka - ty na fotce nevidím.

cathleen cathleen

15. 8. 2024 09:50

Marie Svarcova: děkuju :-K Rakytníku je i v parcích čím dál více, jen letos už je jeho sezóna pryč. Ale určitě zkus koukat kolem sebe, opravdu ho vídám často. A ta šťáva je velice osvěžující. Dokonce jsem někde četla, že jediná kulička rakytníku obsahuje tolik vitamínu C, kolik ho naše tělo potřebuje na den. To by byla pecka, pokud je to pravda :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 8. 2024 09:29

:-)<3:yes::yes: Moc se mi líbí recept a nápad se zmražením jen nevím kde vzít rakytník na sídlišti. ;-) až někde seženu určitě zkusím :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rakytník

TopRecepty.cz

Rakytníková šťáva

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYZ6N