Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čatní z lilků

Velkou úrodu lilků a rajčat využijeme při přípravě výborného zeleninového čatní, se kterým si skvělou chuť zeleniny vychutnáme i mimo sezónu. Čatní se hodí k sýru, chipsům nebo jako zeleninová příloha k masu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 60 min

85 min (25 min příprava + 60 min tepelná úprava)

19. 8. 2024 18:02

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie4 117 kJ / 984 kcal
Bílkoviny10,12 g
Tuky23,89 g
Vláknina22,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,00 g
Sacharidy174,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule červená, lilek, rajče, olej, česnek, cukr třtinový, sůl, ocet vinný bílý, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Čatní z lilků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYpk6