Marinovaná makrela podle Kašpárka
Předkrm je nezbytnou součástí slavnostnější večeři či oběda. Musí povzbudit smysly a naladit na zbylé chody. Připravte několik dnů předem marinované maso z makrely, je krásně jemné a má delikátní chuť. Perfektně jej doplní studená remuláda, dochucená koprem a kapary.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 476 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,55 g |
Tuky | 147,00 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 8,25 g |
Sůl | 20,57 g |
Sacharidy | 39,10 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 6 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 11 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno před 23 hodinami
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Právě bylo uvařeno:
Chuďasova chlebová polévka
Hanina65 uvařila před 45 sekundami
Bábovka se strouhanými jablky
Badina uvařila před 1 hodinou
Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
sekacka uvařil před 2 hodinami
Králík na pepři (podle srnčího)
sekacka uvařil před 2 hodinami
Hovězí guláš s houbami
OndrejKlan uvařila před 2 hodinami
Cikánské řezy - na poslední chvíli
Lewii uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuřecí cibulové řízky
Lisa444 uvařila před 2 hodinami
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
V.knollova uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
katie.hrabovska uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vyfiletovat rybu jednoduchým způsobem? Stačí se podívat na náš videonávod
Marlenka, medový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje?
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
Další recepty
Suroviny: makrela, cibule červená, ocet vinný bílý, hořčice dijonská, sůl, cukr krupice, žloutek, sůl, šťáva citronová, koření kari, kapary, olej řepkový, kopr
Marinovaná makrela podle Kašpárka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xklzJ
0 názorů