Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná makrela podle Kašpárka

Předkrm je nezbytnou součástí slavnostnější večeři či oběda. Musí povzbudit smysly a naladit na zbylé chody. Připravte několik dnů předem marinované maso z makrely, je krásně jemné a má delikátní chuť. Perfektně jej doplní studená remuláda, dochucená koprem a kapary.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min bez doby marinování makrel

20 min (20 min příprava, bez doby marinování makrel)

20. 8. 2024 16:30

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 476 kJ / 1 548 kcal
Bílkoviny14,55 g
Tuky147,00 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 8,25 g
Sůl20,57 g
Sacharidy39,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: makrela, cibule červená, ocet vinný bílý, hořčice dijonská, sůl, cukr krupice, žloutek, sůl, šťáva citronová, koření kari, kapary, olej řepkový, kopr

TopRecepty.cz

Marinovaná makrela podle Kašpárka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xklzJ