Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí karbanátky s tymiánem

Máte doma rybáře, kteří vás zásobí rybím masem? Určitě přivítáte recept na fajn rybí karbanátky. Výkonný robot pomůže odstranit problém s rybími kostmi, dobré ochucení zajistí výbornou smaženou lahůdku. Stačí už jen přidat vhodnou přílohu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 15 min

50 min (35 min příprava + 15 min tepelná úprava)

21. 8. 2024 10:33

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 125 kJ / 747 kcal
Bílkoviny106,18 g
Tuky11,19 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 880 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy53,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

23. 8. 2024 10:49

Marie Svarcova: Moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 8. 2024 09:22

:-)<3:yes::yes: Znám a dělávám podobné hlavně kvůli dětem , máš je krásné o chuti nepochybuji :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: ryba, sůl, pepř mletý, česnek, šťáva citronová, vejce, majoránka, tymián, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3193r