Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvový koláč s medem

Broskve jsou velmi šťavnaté a díky tomu chutnají v moučníku opravdu skvěle. Jejich chuť ještě doplníme rozehřátým medem. Tento lahodný a osvěžující koláč si můžeme vychutnat s šálkem horkého nápoje.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 493 kJ /
3 464 kcal
Bílkoviny69,13 g
Tuky109,24 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 584 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy544,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Moučkový cukr a vejce ušleháme do pěny. Krok 2: Přidáváme polohrubou mouku s práškem do pečiva a vmícháme rozehřátou Heru. Vše dobře promícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy na pečení. Krok 3: Broskve opláchneme, nakrájíme na plátky a ukládáme do kruhu. Nakonec vše polijeme horkým medem. Krok 4: Pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 30 minut. Před servírováním můžeme dezert pocukrovat.

TIP: Jak zpracovat broskve

Zveřejněno 28. 8. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvový koláč s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VONr5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvový koláč s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VONr5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cukr moučkový, vejce, mouka polohrubá, kypřící prášek, tuk hera, broskve, med, tuk, mouka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu