Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní prsa na hruškách

Kachní prsa jsou uvnitř šťavnatá a křehká a na povrchu mají zlatou křupavou kůži. Chutnají skvěle i v kombinaci s ovocem. Vyzkoušejte je například s hruškou ovoněnou trochou skořice.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 40 min

45 min (5 min příprava + 40 min tepelná úprava)

29. 8. 2024 14:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 615 kJ / 386 kcal
Bílkoviny0,95 g
Tuky0,33 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy77,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hruška, prsa kachní, sůl, pepř mletý, vývar masový, med, skořice, víno bílé, jíška světlá instantní, petrželka

TopRecepty.cz

Kachní prsa na hruškách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R9p7

Naposledy jste si prohlédli