Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvový džem s levandulí a se skořicí

Sladké a šťavnaté broskve jsou ideální na přípravu džemu. Ten můžeme připravit na dva způsoby. Jednu část ochutíme výrazněji - přidáme rum a skořici, druhá část bude jemnější, provoněná příjemnou vůní levandule.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava)

30. 8. 2024 12:01

Suroviny pro 8 kusů

8 kusů

Nutriční hodnoty

Energie38 689 kJ / 9 248 kcal
Bílkoviny51,20 g
Tuky4,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy2 220,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: broskve, cukr krupice, kyselina citronová, gelfix, skořice celá, rum, levandule

TopRecepty.cz

Broskvový džem s levandulí a se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYpLl