Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládový fondán

Čokoládový fondán je bohatý čokoládový dortík s rozpuštěným čokoládovým středem, protože obsahuje méně mouky než tradiční dort. Tradičně se podává teplý, a jakmile začne chladnout, čokoládový střed začne tuhnout, čímž získá úžasnou strukturu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 5 min 5 až 8 minut podle velikosti mističek.

25 min (20 min příprava + 5 min tepelná úprava, 5 až 8 minut podle velikosti mističek.)

23. 8. 2024 15:45

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 749 kJ / 2 330 kcal
Bílkoviny47,04 g
Tuky141,28 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 384 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy211,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čokoládu rozehřívam ve vodní lazni. Může se přidat zmrzlina, ovoce a šlehačka na vrch pro ozdobu. Můžete udělat i verzi z bílé čokolády postup bude stejný pouze nepoužijete kakao nebo můžete udělat verzi namíchanou dáte 50 g bílé a 50 g tmavé čokolády nebo do tmavé verze dáte doprostřed kousek bílé čokolády.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

23. 8. 2024 16:20

Vítáme Vás mezi nás a těšíme se na další skvělé recepty. Doufáme, že k receptu brzy dodáte i fotografii, aby byl váš recept ještě lákavější.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: čokoláda, cukr krupice, mouka hladká, máslo, kakao, vejce, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Čokoládový fondán

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRoKY