Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na cuketě, mrkvi a mátě

Jednou z nejchutnějších mořských ryb je treska, jejíž maso má nízký podíl tuku. Treska, podávaná s mrkví a cuketou, má díky čerstvé mátě příjemně svěží chuť. Perfektně ji doplní pečené brambory.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

23. 8. 2024 20:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 726 kJ / 1 130 kcal
Bílkoviny134,57 g
Tuky43,46 g
Vláknina22,77 g
Cholesterol 471 mg
Sodík 712 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy41,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Máta dodá pokrmu svěží chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 8. 2024 07:29

:-)<3:yes::yes: Také by mi chutnalo - příště udělám. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: filet z tresky, cuketa, mrkev, slanina anglická, máslo, citron, olej, sůl, pepř mletý, máta čerstvá, koření na ryby,

TopRecepty.cz

Treska na cuketě, mrkvi a mátě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYzKr