Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně s bílým zelím s ovocem

Knedlík s pečeným vepřovým masem a dušeným sladkokyselým zelím je známá a oblíbená klasika. K zelí tentokrát ještě přidáme kyselé jablko a kuličky hroznového vína, které zelí dodají nový netradiční nádech.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 75 min

95 min (20 min příprava + 75 min tepelná úprava)

3. 9. 2024 10:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 212 kJ / 1 963 kcal
Bílkoviny180,39 g
Tuky45,98 g
Vláknina45,29 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 516 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy185,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Známá sladkokyselá chuť v této nové podobě dostane každého. 

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: pečeně vepřová, sůl, kmín celý, rozmarýn, sádlo, cibule, cukr, zelí, jablko, citron, ocet, víno hroznové

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně s bílým zelím s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpnN7