Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chuťovky k pivečku

K dobře vychlazenému pivu můžete zkusit chuťovky s tradičními produkty české zabíjačky. Natenko nakrájené jelito a jitrnici na osmahlém chlebu dozdobte konzervovanými druhy pikantní zeleniny. Výsledek s pivem skvěle ladí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 8. 2024 19:43

Suroviny pro 18 porcí

18 porcí

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Milovníci zabijačky si pochutnají.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

26. 8. 2024 13:06

Taky dělávám podobně..

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 8. 2024 07:38

:-)<3:yes::yes: a když jsou domácí to je velká dobrota :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jitrnice, jelito, chléb, cibulka, okurka čerstvá, petrželka

TopRecepty.cz

Chuťovky k pivečku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yWEZ