Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chuťovky k pivečku

K dobře vychlazenému pivu můžete zkusit chuťovky s tradičními produkty české zabíjačky. Natenko nakrájené jelito a jitrnici na osmahlém chlebu dozdobte konzervovanými druhy pikantní zeleniny. Výsledek s pivem skvěle ladí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 18 porcí

18porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Krajíčky chleba opečeme nasucho v topinkovači nebo na pánvi a nakrájíme z nich malé obdélníčky. Krok 2: Jitrnici a jelítko nakrájíme zešikma na plátky. Krok 3: Připravené plátky dáme na kousky chleba, dozdobíme půlkou cibulky a okurky, paprikou a petrželkou. Podáváme k pivu.

TIP: Zabíjačkové pochoutky

Zveřejněno 25. 8. 2024

Poznámka autorky Handour

Milovníci zabijačky si pochutnají.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chuťovky k pivečku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yWEZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chuťovky k pivečku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yWEZ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Taky dělávám podobně..

:-)<3:yes::yes: a když jsou domácí to je velká dobrota :-K

Suroviny:
jitrnice, jelito, chléb, cibulka, okurka čerstvá, petrželka

Přidat fotografie receptu