Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketa v těstíčku

Pro mnohé milovníky zeleniny nejoblíbenější úpravou cukety je osmažení. Místo trojobalu můžete obalit jednotlivé plátky v kyprém těstíčku. V tomto pivním, z našeho receptu, vám bude určitě chutnat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

27. 8. 2024 09:03

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 470 kJ / 351 kcal
Bílkoviny16,71 g
Tuky8,76 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy44,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Monika146 (moderátorka)

27. 8. 2024 13:57

Také děláváme, raději máme bez piva, ale zato se strouhaným sýrem ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cuketa, vejce, mouka hladká, pivo světlé, sůl, olej

TopRecepty.cz

Cuketa v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G692Q