Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí margarín

Doma margaríny na chleba nepoužíváte, ale máslo se špatně roztírá? Vyrobte si domácí margarín, pouze z másla a panenského olivového oleje. I když je uložený v lednici, kdykoliv ho vytáhnete, chleba je namazaný raz dva.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

30. 8. 2024 11:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie15 839 kJ / 3 786 kcal
Bílkoviny1,75 g
Tuky418,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

31. 8. 2024 06:44

:-):yes::yes: Zajímavé, také neznám a proto zkusím. Díky za recept :-K

Hella Hella (moderátorka)

30. 8. 2024 17:02

To jsou věci :-O Určitě vyzkouším a děkuji za rozšíření kuchařských obzorů! ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, olej olivový

TopRecepty.cz

Domácí margarín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWORM