Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restovaná směs květáku, brokolice a romanesca

Původně čistě zeleninové jídlo z květáku, brokolice a romanesca můžete ozvláštnit dalšími přidanými surovinami. Nebude pak sice potom tolik výrazně barevné jako původní zeleninová verze, ale zato určitě lépe zasytí.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

31. 8. 2024 07:21

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 982 kJ / 474 kcal
Bílkoviny14,07 g
Tuky38,64 g
Vláknina10,41 g
Cholesterol 87 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy12,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kompletní jídlo je méně barevné než původní dietní verze. Těstoviny fusilii lunghi (nesmí se používat velká písmena) jsem koupila v italské prodejně, ale lze je koupit i levněji na internetu, někdy v tescu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brokolice, květák, máslo, olej olivový, sůl, pepř mletý, tymián, maso, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, smetana, parmazán

TopRecepty.cz

Restovaná směs květáku, brokolice a romanesca

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6WR2

Naposledy jste si prohlédli