Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masovo-cuketové karbanátky plněné mozzarellou

Cuketa je velmi mnohotvárná kuchyňská surovina. Aby nebyly karbanátky z ní tak fádní, zkuste jim přidat šmrnc kouskem vložené mozzarelly. Pak jen doplňte pokrm oblíbenou přílohou, nebo jako v případě autorky receptu, zkuste dýňovou kaši.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

3. 9. 2024 19:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 921 kJ / 937 kcal
Bílkoviny133,58 g
Tuky31,37 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy28,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem použila dýňovou kaši.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, cuketa, škrob, cibule, sůl, pepř mletý, koření na mleté maso, strouhanka, sýr mozzarella, olej

TopRecepty.cz

Masovo-cuketové karbanátky plněné mozzarellou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZEjE