Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Philly cheese steak

Hovězí maso, připravené minutkově v malých kouscích a na tuku, neztratí svou šťavnatost. Nemělo by být ani tuhé. Bude součástí zeleninovo - sýrové směsi, kterou naplníme dobrou bagetu. Dochutit náplň můžeme zcela podle svých chuťových preferencí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 9. 2024 14:55

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie844 kJ / 202 kcal
Bílkoviny44,60 g
Tuky2,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokrm si můžete dochutit nebo upravit dle chuti, můžete česnek vynechat nebo dát jiný sýr. Klidně třeba i eidam.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, paprika čerstvá zelená, cibule bílá, bageta, sýr, česnek, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Philly cheese steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkYoW