Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 844 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,60 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky. Papriku na kostičky. Papriku je lépe před krájením oloupat.
Krok 2: Papriku s cibulí dáme na pánev přidáme sůl, pepř a olej. Dáme opékat na větší plamen na sporák.
Krok 3: Mezitím maso nakrájíme na tenké 3-4 milimetrové plátky. Je dobré ho dát na chviličku do mrazáku, bude se pak lépe krájet.
Krok 4: Jakmile cibule a paprika změknou, sundáme je z pánve na talíř, snížíme plamen a dáme místo nich nakrájené maso. Chceme aby pustilo šťávu.
Krok 5: Jakmile je maso „medium rare" a pustí šťávu, sundáme ho na talíř k cibuli s paprikou. Rozpůlenou bagetou šťávu z masa nasajeme.
Krok 6: Vrátíme talíř se surovinami zpět na pánev a vytvarujeme z nich takový tvar, který bude odpovídat délce a šířce naší bagety. Přidáme na vršek sýr (dle chuti) a na chvíli přiklopíme pokličkou, aby se vše spojilo.
Krok 7: Nebojte se tam nechat suroviny déle, záměrně se dělaly méně na začátku. Teď ideálně pomocí špachtličky (nebo dvou) přendáme maso z pánve na bagetu. Tu zabalíme do alobalu, necháme chvíli, aby se masová hmota v bagetě dotvarovala a spojila.
Zveřejněno 4. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Philly cheese steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkYoW
Moje poznámka
Philly cheese steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkYoW
Nejnovější recepty
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 44 minutami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 12 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 16 hodinami
Rybí kari s kapustičkami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Nepečené fíkové cukroví
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Elon Musk: Nejbohatší muž planety se cpe každý den koblihami, musí mít sushi a „litry“ kávy z vlastní pražírny
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 11 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 12 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 13 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 13 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 14 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 14 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 15 hodinami
Domácí perník
KlaraVaj před 18 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
paprika čerstvá zelená,
cibule bílá,
bageta,
sýr,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře