Podmáslovo-dýňové lívance
Pokud máte chuť na sladkou snídani či svačinku, jsou tyto lívance ideální volba. Voňavé, zajímavě kořeněné a nadýchané lívance můžete před podáváním namočit do rozpuštěného másla a obalit v třtinovém cukru.
Suroviny pro 27 kusů
27 kusů
25-30 kusů, podle velikosti
Nutriční hodnoty
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,93 g |
Tuky | 42,06 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 5,43 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 468,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Hrnek používám o objemu 250 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2024 17:19
7. 9. 2024 08:53
7. 9. 2024 07:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Čirokový koláč s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Chowder s treskou
Přidáno před 13 hodinami
Pórkové koláčky se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Květákové ragú s čočkou a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Palačinky ze zakysané smetany
Honzik z Budejovic uvařila před 12 minutami
Americké nadýchané palačinky
káťa uvařil před 27 minutami
Tvarohová bábovka
VeKuHo uvařil před 1 hodinou
Bábovka z tvarohu
o.svoboda@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Škvarková pomazánka s Kunovjankou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Polévka z kuřecích žaludků
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Chowder s treskou
Moanka uvařila před 12 hodinami
Babiččiny smažené bavorské vdolečky
Vendy-N uvařila před 14 hodinami
Panenka s červenou čočkou
Moanka uvařil před 14 hodinami
Žampiónová polévka
Moanka uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Suroviny: podmáslí, pyré dýňové, vejce, olej, mouka hladká, cukr třtinový, kypřící prášek, soda jedlá, skořice mletá, zázvor mletý, sůl, máslo, cukr třtinový, olej
Podmáslovo-dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Ogk
3 názory