Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslovo-dýňové lívance

Pokud máte chuť na sladkou snídani či svačinku, jsou tyto lívance ideální volba. Voňavé, zajímavě kořeněné a nadýchané lívance můžete před podáváním namočit do rozpuštěného másla a obalit v třtinovém cukru.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

6. 9. 2024 10:00

Suroviny pro 27 kusů

27 kusů

25-30 kusů, podle velikosti

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 026 kJ / 2 635 kcal
Bílkoviny84,93 g
Tuky42,06 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 5,43 g
Sůl5,01 g
Sacharidy468,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Hrnek používám o objemu 250 ml.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tak už vím, co budeme zítra snídat<3

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 9. 2024 08:53

:-)<3:yes::yes::-K

Teda, ty vypadají fakt krásně <3 určitě vyzkouším.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: podmáslí, pyré dýňové, vejce, olej, mouka hladká, cukr třtinový, kypřící prášek, soda jedlá, skořice mletá, zázvor mletý, sůl, máslo, cukr třtinový, olej

TopRecepty.cz

Podmáslovo-dýňové lívance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2Ogk