Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice pečená na červeném zelí

Nedělní či sváteční oběd si žádá opravdovou pochoutku. Tou se může stát lahodná vepřová krkovice, která je pečená na červeném zelí. O dochucení se postará nejen víno, ale také koření. K dokonalosti vepře a zelí patří už jen skvělý knedlík.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 190 min

220 min (30 min příprava + 190 min tepelná úprava)

8. 9. 2024 12:04

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie16 279 kJ / 3 891 kcal
Bílkoviny284,06 g
Tuky155,55 g
Vláknina71,44 g
Cholesterol 576 mg
Sodík 1,62 g
Sůl1,20 g
Sacharidy284,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, olej, česnek, rozmarýn, bobkový list, kmín celý, víno červené, vývar kuřecí, zelí červené, cukr krystal

TopRecepty.cz

Krkovice pečená na červeném zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xklrE