Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolicové suflé

Suflé je tradiční francouzská specialita, oblíbená díky nadýchanosti, kterou ji dodává sníh z bílků. Suflé můžeme připravit i ve slané verzi, kdy jako základ použijeme bešamel a přidáme vařenou brokolici a sýr.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

9. 9. 2024 20:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 561 kJ / 1 329 kcal
Bílkoviny85,20 g
Tuky80,63 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 969 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,38 g
Sacharidy54,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brokolice, sůl, pepř mletý, máslo, mouka hladká, mléko, ořech muškátový, vejce, sýr gouda, máslo, strouhanka

TopRecepty.cz

Brokolicové suflé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYzWm