Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žitnopšeničný chleba s psylliem a ořechy

Psyllium má jistě nesporně výhod pro naše trávení. S vodou vytvoří gelovitou konzistenci, kterou tak přidáme do těsta na pečivo. Ať už rohlíky, bagetky či chleba, s tímto receptem můžete upéct, co vás napadne.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 165 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 125 min bez doby kynutí

165 min (40 min příprava + 125 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

10. 9. 2024 01:23

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie12 297 kJ / 2 939 kcal
Bílkoviny61,73 g
Tuky143,83 g
Vláknina79,11 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy309,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Psyllium obsahuje vysoké množství rozpustné vlákniny. Může pozitivně ovlivnit špatný cholesterol, hladinu cukru v těle, zdraví střev a vyprazdňování. Psyllium je lepší začít užívat v menším množství, aby se organismus měl čas přizpůsobit. Do vody se sirupem, do jogurtu, džusu...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: droždí, mléko, cukr, mouka žitná, psyllium, ořechy vlašské, kmín drcený, vejce, sůl, olej, ghee, voda

TopRecepty.cz

Žitnopšeničný chleba s psylliem a ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W68Eo