Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec na cibuli

Snadný recept na dušené vepřové maso s netradiční chutí křenu, hořčice, pikantní papriky a kmínu vás mile překvapí. Pečená cibule udělá s výpekem divy. Servírujte nejlépe s bramborovou kaší a posypejte pažitkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

11. 9. 2024 20:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie358 kJ / 86 kcal
Bílkoviny2,45 g
Tuky0,42 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, pepř mletý, sůl, křen, paprika sušená pálivá, kmín drcený, cibule, sádlo, brambory, mléko, máslo

TopRecepty.cz

Plec na cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nk8g8