Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketový chléb

Cuketu můžeme zpracovat i při přípravě domácího chleba. Ten je díky ní příjemně vláčný. Na přípravě není nic těžkého a místo kvásku použijeme droždí. Chléb tedy zvládnou upéct i začátečníci.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

12. 9. 2024 12:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 493 kJ / 1 552 kcal
Bílkoviny44,97 g
Tuky28,57 g
Vláknina20,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,00 g
Sacharidy270,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zelené i žluté cukety sklízíme na zahradě každý rok.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cuketa, sůl, cibule, česnek, olej olivový, mouka hladká, droždí sušené

TopRecepty.cz

Cuketový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYZjE