Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaná krůtí pečínka

Krůtí maso je vyhledáváno zejména pro svoji jemnou chuť a dietní vlastnosti. Prošpikovaný krůtí řízek si zachová svoji šťavnatost a maso bude krásně křehké. K masu můžeme podávat různě upravené brambory.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby odležení přes noc

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby odležení přes noc)

12. 9. 2024 16:37

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 699 kJ / 2 557 kcal
Bílkoviny6,20 g
Tuky274,60 g
Vláknina2,48 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 5,95 g
Sůl14,50 g
Sacharidy14,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsní řízek, špek uzený, paprika sterilovaná, olej olivový, koření grilovací, brambory, sůl

TopRecepty.cz

Špikovaná krůtí pečínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5zq5