Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský hruškový koláč

Mřížkový koláč z křehkého těsta nás potěší bohatou a zajímavou náplní. V té najdeme marmeládu, drcené sušenky a hrušky ochucené skořicí a rozinkami. Po vychladnutí podáváme koláč posypaný moučkovým cukrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min bez doby chlazení

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

13. 9. 2024 20:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie14 209 kJ / 3 396 kcal
Bílkoviny55,34 g
Tuky140,80 g
Vláknina31,95 g
Cholesterol 803 mg
Sodík 583 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy460,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, sůl, máslo, cukr vanilkový, vejce, žloutek, voda, cukr moučkový, marmeláda meruňková, sušenky, hruška, rozinky, skořice mletá, cukr třtinový

TopRecepty.cz

Italský hruškový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpnJq