Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňová bábovka

Bábovka je mezi moučníky osvědčená klasika, kterou máme rádi od dětství. Můžeme ji připravit i v podzimní verzi. Dýně dodá bábovce krásnou barvu a vláčnost. Podáváme ji posypanou moučkovým cukrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

15. 9. 2024 08:00

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie18 956 kJ / 4 531 kcal
Bílkoviny73,54 g
Tuky231,68 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 834 mg
Sůl2,59 g
Sacharidy525,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, kůra citronová, dýně hokkaido, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, sůl, kakao, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Dýňová bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6WBQ

Naposledy jste si prohlédli