Koláče s povidlovo-makovou náplní a se švestkami
Upečte rafinovaně lahodné koláče s kombinovanou náplní. Sezóna švestek vrcholí a modré plody jsou lahodné a sladké. V kombinaci s mákem, povidly a sladkou drobenkou vás dostane. Trocha práce navíc vás odmění skvělým moučníkem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
16 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 16 725 kJ / 3 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,84 g |
Tuky | 183,70 g |
Vláknina | 36,81 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 483,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem vyčetla v časopise Apetit.
Je skvělé, že nemusíme dělat kvásek a celkově se s těstem dobře pracuje. Navíc, ta náplň ve spojení se švestkami, ta je super!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 44 minutami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 4 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno před 16 hodinami
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 20 hodinami
Těsto na svatební koláčky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečený sýrový květák
Duchy29 uvařila před 2 minutami
Tvarohový závin z olejového těsta
Krize uvařila před 3 minutami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Eliška_ uvařila před 15 minutami
Domácí chléb z trouby
Miasek uvařila před 28 minutami
Kuřecí roládky v omáčce z fazolek, smetany a sýra
Pisitko uvařila před 53 minutami
Citronová poleva 2
Deny55 uvařila před 2 hodinami
Kynuté pěry
Vinka uvařila před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
luema uvařila před 15 hodinami
Bramborák s masovou směsí
Lucie1989 uvařil před 15 hodinami
Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí
Dede. uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 báječných receptů z listového těsta na každý den. Chutnají nasladko i naslano
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
VIDEO: Otestovali jsme tři cenově příznivé pražské restaurace: Lákají na hlavní jídlo za 180 Kč i prvorepublikovou atmosféru
Další recepty
Suroviny: mléko, mouka hladká, mouka polohrubá, kypřící prášek, droždí sušené, cukr krupice, sůl, vejce, olej, vejce, švestky, povidla švestková, mák mletý, rum, cukr krystal, mouka polohrubá, máslo
Koláče s povidlovo-makovou náplní a se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319nA
0 názorů