Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákové ragú s čočkou a rajčaty

Květák má skvělou a jemnou chuť, která se dá dobře kombinovat. V tomto pokrmu ho ochutíme kokosem, zázvorem a kari, díky tomu bude mít jídlo exotický nádech. Pokrm podáváme s bílým pečivem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

15. 9. 2024 18:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 853 kJ / 921 kcal
Bílkoviny29,50 g
Tuky48,53 g
Vláknina30,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 306 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy78,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, cibule, česnek, olej, zázvor čerstvý, kokos, pasta kari, sůl, vývar drůbeží, rajče, čočka červená, cibulka jarní, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Květákové ragú s čočkou a rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/680qO