Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s bylinkami a zeleninou

Pokud máte chuť na lehké a zdravé jídlo, vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Lahodného pečeného pstruha podáváme s pestrou letní zeleninou opečenou na pánvi a provoněnou tymiánem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 9. 2024 16:01

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 901 kJ / 1 171 kcal
Bílkoviny78,50 g
Tuky78,95 g
Vláknina18,48 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy30,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: petrželka, olej olivový, citron, česnek, pstruh, lilek, cuketa, paprika čerstvá žlutá, cibule červená, česnek, rajče cherry, sůl, tymián

TopRecepty.cz

Pstruh s bylinkami a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/319NR