Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem

Ochutnejte šťavnatou a aromatickou pečínku z divočáka podávanou s kelozelem a jablky. Kelozel je vynikající díky tomu, že kombinuje to nejlepší ze zelí a kapusty. Sladká jablka a natrpklý jeřáb jeho chuť skvěle doplňují.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 280 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 260 min

280 min (20 min příprava + 260 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 933 kJ / 3 569 kcal
Bílkoviny238,39 g
Tuky141,72 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 816 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,21 g
Sacharidy321,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kelozel je kříženec kapusty a zelí. Má méně ostrou chuť než kapusta a je pikantnější a chutnější než zelí. Nedá se koupit, ale pěstují ho mnozí zahrádkáři.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, tymián, jalovec, pepř mletý, sůl, ocet, jablko, cukr krupice, šťáva citronová, sůl, cibule s natí, máslo, skořice celá, bobkový list, marmeláda, mouka hrubá, brambory, vejce, sůl

TopRecepty.cz

Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5z3W