Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem
Ochutnejte šťavnatou a aromatickou pečínku z divočáka podávanou s kelozelem a jablky. Kelozel je vynikající díky tomu, že kombinuje to nejlepší ze zelí a kapusty. Sladká jablka a natrpklý jeřáb jeho chuť skvěle doplňují.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 933 kJ / 3 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,39 g |
Tuky | 141,72 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 816 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 321,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kelozel je kříženec kapusty a zelí. Má méně ostrou chuť než kapusta a je pikantnější a chutnější než zelí. Nedá se koupit, ale pěstují ho mnozí zahrádkáři.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tyrolské rösti
Přidáno před 20 minutami
Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem
Přidáno před 2 hodinami
Kapusta dušená na špeku s míchanými vejci
Přidáno před 3 hodinami
Masové koule v jeřabinách
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi s dýňovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Jablkové kobližky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynutý se švestkami ... koláč
Jutta uvařila před 5 minutami
Játrová omáčka
vervla uvařila před 11 minutami
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
tara23 uvařila před 30 minutami
Fazolačka s tarhoňou
TondaJ uvařila před 46 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
klara.ranusova@gmail.com uvařila před 56 minutami
Jihočeská kudlaná
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Pečené kuře se zelím
Tomas1976 uvařila před 3 hodinami
Cuketový bramborák
Monyk uvařila před 3 hodinami
"Langoše"z cukety
Janry uvařila před 13 hodinami
Marinovaná pečená vepřová žebra
kremik uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Pikantní utopenci podle Ostravského Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, tymián, jalovec, pepř mletý, sůl, ocet, jablko, cukr krupice, šťáva citronová, sůl, cibule s natí, máslo, skořice celá, bobkový list, marmeláda, mouka hrubá, brambory, vejce, sůl
Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5z3W
0 názorů