Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podkrkonošský hubník

Staročeský podkrkonošský hubník je jednoduchý, levný, bezmasý pokrm, který dobře zasytí. Můžeme si ho vychutnat teplý i zastudena. Výraznou chuť mu dodávají čerstvé hříbky a česnek.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 657 kJ / 1 113 kcal
Bílkoviny63,01 g
Tuky55,46 g
Vláknina31,66 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 559 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy76,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby, máslo, olej, cibule, sůl, pepř mletý, žemle, mléko, mouka hrubá, vejce, pažitka, česnek, máslo

TopRecepty.cz

Podkrkonošský hubník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpn3Z