Podkrkonošský hubník
Staročeský podkrkonošský hubník je jednoduchý, levný, bezmasý pokrm, který dobře zasytí. Můžeme si ho vychutnat teplý i zastudena. Výraznou chuť mu dodávají čerstvé hříbky a česnek.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 657 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,01 g |
Tuky | 55,46 g |
Vláknina | 31,66 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 76,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Podkrkonošský hubník
Přidáno před 4 hodinami
Tyrolské rösti
Přidáno před 8 hodinami
Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem
Přidáno před 10 hodinami
Kapusta dušená na špeku s míchanými vejci
Přidáno před 11 hodinami
Masové koule v jeřabinách
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaná pečená vepřová žebra
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečená švestková povidla
Verounek uvařila před 34 minutami
Hrníčková kokosová bábovka
LuciJeee uvařila před 42 minutami
Krůtí stehno na cibulce a česneku v PH
KOPECKA uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Maxa67 uvařila před 1 hodinou
Moučník s pudinkem a zakysanou smetanou
Jana1973 uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Eviks33 uvařila před 2 hodinami
Moje řízky naruby
Niko2004 uvařila před 2 hodinami
Domácí piškoty
rybarka007 uvařila před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Kristen1993 uvařila před 3 hodinami
Krkovice na medu a hořčici
Petula69 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: houby, máslo, olej, cibule, sůl, pepř mletý, žemle, mléko, mouka hrubá, vejce, pažitka, česnek, máslo
Podkrkonošský hubník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpn3Z
0 názorů