Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí stehno s hříbky a koriandrem

Krůtí maso, čerstvé voňavé hříbky a výrazný koriandr tvoří výborné jídlo, které si jistě oblíbíte. Omáčce dodává chuť bílé víno a trochu tymiánu a vše spojí a zjemní smetana. Podávejte s těstovinami.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie12 006 kJ / 2 870 kcal
Bílkoviny129,27 g
Tuky66,23 g
Vláknina35,77 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 338 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy398,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: stehno krůtí, houba hřib, sůl, pepř mletý, tymián, cibule, olej, víno bílé, smetana, citron, koriandr čerstvý, těstoviny

TopRecepty.cz

Krůtí stehno s hříbky a koriandrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpnGZ