Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrúdl s opilými hruškami

Štrúdl je v české kuchyni velmi oblíbený. Tenké těsto plněné šťavnatou náplní chutná skvěle. Místo jablečné náplně tentokrát štrúdl naplníme džemem a dušenými hruškami ochucenými ořechy, kokosem, rumem a skořicí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez doby chlazení

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

před 22 hodinami

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 724 kJ / 3 280 kcal
Bílkoviny48,82 g
Tuky124,40 g
Vláknina45,90 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 438 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy447,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, voda, olej, máslo, sůl, ocet, hruška, cukr moučkový, citron, ořechy strouhané, kokos strouhaný, rum, skořice, strouhanka, višňový džem, tuk

TopRecepty.cz

Štrúdl s opilými hruškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERP5Y

Naposledy jste si prohlédli