Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový guláš s bramboráčky

Dobře okořeněný pikantní vepřový guláš s křenem přijde v chladných podzimních dnech k chuti. Příprava není složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Bramboráčky připravte dle svého oblíbeného receptu a spolu s gulášem servírujte posypané cibulkou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kremik

Snadný

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 893 kJ /
1 169 kcal
Bílkoviny109,83 g
Tuky54,19 g
Vláknina17,89 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 323 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy55,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do většího hrnce dáme sádlo a cibuli. Cibuli smažíme dozlatova a pak přidáme maso nakrájené na kousky. Krok 2: Maso osmažíme zprudka, přidáme obě papriky, osolíme, opepříme a necháme lehce přichytit k hrnci. Zaprášíme hladkou moukou a pak přidáme vodu dle potřeby. Vaříme do změknutí. Krok 3: Připravíme těsto na bramborák, tak jak ho děláme běžně. Bramboráčky smažíme na lívanečníku nebo na klasické pánvi. Krok 4: Když je guláš hotový, zahustíme dle potřeby hladkou moukou nebo hotovou tmavou jíškou. Krok 5: Podáváme s bramboráčky a guláš posypeme cibulkou.

TIP: Oblíbené recepty na guláš

Zveřejněno 25. 9. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš s bramboráčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/680ZV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš s bramboráčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/680ZV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, cibule, česnek, křen, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, protlak rajčatový, sůl, pepř, majoránka, mouka hladká, jíška tmavá instantní, sádlo

Přidat fotografie receptu