Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře s houbovou nádivkou

Pečené kuře se zlatou kůrčičkou je oblíbená dobrota. Tentokrát ho budeme podávat s výbornou žampionovou nádivkou, kterou ochutíme cibulkou a voňavým libečkem. S opečenými bramborami ho můžeme podávat jako nedělní oběd.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

před 18 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 210 kJ / 1 006 kcal
Bílkoviny34,73 g
Tuky45,85 g
Vláknina27,33 g
Cholesterol 367 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,57 g
Sacharidy103,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kuře, sůl, paprika sušená sladká, máslo, rohlík, mléko, žampióny, máslo, cibulka jarní, libeček, vejce, koření houbová variace, strouhanka

TopRecepty.cz

Kuře s houbovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8294g