Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbový bramborák

Máte rádi křupavé, dozlatova osmažené bramboráky? Pokud ano, vyzkoušejte i tuto výbornou verzi s osmaženou slaninou a lesními houbami. Houby dodají bramborákům ještě výraznější chuť a vůni.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

před 10 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 600 kJ / 1 816 kcal
Bílkoviny45,88 g
Tuky97,65 g
Vláknina41,27 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,32 g
Sacharidy169,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: slanina, houby lesní, brambory, mouka hladká, vejce, sůl, pepř, majoránka sušená, česnek sušený medvědí, česnek, olej

TopRecepty.cz

Houbový bramborák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r24B