Jelení pečeně se závinem
Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými brusinkami.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 493 kJ / 3 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,81 g |
Tuky | 170,61 g |
Vláknina | 40,80 g |
Cholesterol | 833 mg |
Sodík | 945 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 252,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jelení pečeně se závinem
Přidáno před 4 hodinami
Lívanečky s brusinkami
Přidáno před 6 hodinami
Plody moře s cherry rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Svěží salát s mangem a krůtím masem
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Přidáno před 20 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 26. 9. 2024 15:40
Právě bylo uvařeno:
Loupáčky extra
Daneta uvařil před 5 minutami
Pomazánka ze surimi
Lisa444 uvařil před 42 minutami
Pomazánka s ředkvičkami
kobra0007 uvařila před 55 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
patejdlovaivana uvařil před 1 hodinou
Vepřové na česneku se špenátem 1
LenkaUngerova1 uvařila před 1 hodinou
Knedlík s vajíčkem
Bucinsky uvařil před 1 hodinou
Krkovička na houbách
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Směs z pečených lilků a paprik
janatka uvařil před 2 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Expresní horká čokoláda
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moravští a čeští vinaři letos přivezli z Vídně 327 medailí, nejlepším národním producentem je Vinařství Piálek & Jäger
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Další recepty
Suroviny: maso jelení, sůl, pepř mletý, tymián, slanina, olej olivový, víno červené suché, hruška, brusinky zavařené, mouka, cibule, olej, houby, brambory, vejce, těsto listové, strouhanka
Jelení pečeně se závinem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYpGg
0 názorů