Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení pečeně se závinem

Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými brusinkami.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 80 min bez doby odležení

100 min (20 min příprava + 80 min tepelná úprava, bez doby odležení)

před 4 hodinami

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 493 kJ / 3 464 kcal
Bílkoviny194,81 g
Tuky170,61 g
Vláknina40,80 g
Cholesterol 833 mg
Sodík 945 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy252,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso jelení, sůl, pepř mletý, tymián, slanina, olej olivový, víno červené suché, hruška, brusinky zavařené, mouka, cibule, olej, houby, brambory, vejce, těsto listové, strouhanka

TopRecepty.cz

Jelení pečeně se závinem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYpGg

Naposledy jste si prohlédli